2014. július 4., péntek

Nyaralnak a malacok

Én a héten nyaralni vagyok a barátaimmal a Balatonon. A malacokat viszont nem tudtam magammal hozni. Anyu vállalta, hogy vigyáz rájuk egy hétig. Ha anyuval vannak biztos, hogy nem éheznek, nem unatkoznak egész nap a ketrecben. 
Kértem anyut, hogy azért tartsa a malacok fogyókárúját, ha egy mód van rá. De mint tudjuk a nagymamák sosem hiszik el, hogy az unokák nem éhesek. Hát anyu sem hiszi el, hogy az egész hűtő felfalása után a malacok már nem éhesen. De megígérte, hogy nem viszi majd túlzásba az étellel való kényeztetést. Inkább többet simogatja őket, hagyja majd, hogy a szobában szabadon legyenek. Hát, ha hazaértem, meglátjuk az aktuális súlyukat a heti mérés alkalmával. 

2014. július 3., csütörtök

Egyelőre nincs kamera

Eleinte nagyon jó ötletnek tűnt, hogy a malacokat egy webcamera segítségével figyeljem meg és ezt szerettem volna másokkal is megosztani. A kamera vezetékét sikerült, úgy elhelyezni, hogy a malacok nem tudták megrágni. Magát a kamerát is úgy szereltem fel, hogy ne zavarja a malacokat egyáltalán a látványa, vagy az, hogy rosszabb fényviszonyok között világít a led lámpája. 

2014. július 2., szerda

Fogyókúra és Gizmó orra

Amikor Gizmóval és a lányokkal belevágtunk a fogyókúrába nem gondoltam, hogy nagy eredményeket fogunk elérni. A doktornő azt mondta február végén, hogy 9 hónapja van Gizmónak, hogy elérje az 1000-1100 grammos ideális súlyt.

2014. július 1., kedd

Gizmó 4 éves lett!!



Isten éltessen kis legény. Légy nagyon sokáig egészséges, boldog!